Пловдивската полиция от сутринта е на крак, видя Plovdiv24.bg. Само на бул.

...
</TD
>Пловдивската полиция от сутринта е на крак, видя Plovdiv24.bg. Само на бул.
Коментари Харесай

Полицията в Пловдив в действие от рано сутрин

Пловдивската полиция от сутринта е на крайник, видя  Plovdiv24.bg.  Само на бул. " Санкт Петербург " имаше две патрулни коли. Едната разположена на колелото на SPS, а другата - покрай кръстовището с Аграрния университет.

На втората позиция органите на реда заловиха извършител, паркирал на неразрешено място на булеварда, тъкмо до ресторант, който предлага пържени пилешки крила и бутчета. За това място сигнализирахме неотдавна, защото е невралгично, а доста гладни водачи си разрешат да спрат колите си там, с цел да си купят ястие.

Това основава редица неудобства за останалите водачи изключително за тези на градския превоз, които би трябвало да маневрират сред чакашите светофара МПС-та и паркиралите такива.

Надяваме се това да не е случаен случай и екипите на полицията да глобяват по-често нарушителите. Пътищата на територията на град Пловдив ще бъдат насители с повече автопатрули от 1 февруари, като двойките ще бъдат взаимни сред " Пътна полиция " и " Охранителна полиция ". Това планува план на ръководството на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР